Steunzoolpunt Lubbeek verhuist

In september 2016 opende Steunzoolpunt Lubbeek de deuren. Drie jaar later mochten we een tweede praktijk inrichten, naast ons productieatelier in Tienen. 

 

Door de groei in Tienen hebben we de voordelen van de ligging naast ons productieatelier naar waarde leren schatten. We kunnen onze patiënten daar sneller vooruit helpen, hebben meer flexibiliteit in onze agenda, correcties kunnen meestal meteen worden uitgevoerd, de opvolging in het atelier is overzichtelijker, … In Lubbeek kunnen we niet dezelfde kwaliteit op het vlak van service waarmaken. Omdat we hier veel belang aan hechten, hebben we besloten om de praktijk van Lubbeek ook naar Tienen te verhuizen. 

 

De energiecrisis heeft ons nu nog een bijkomende reden gegeven. Door volledig in te zetten op de groei in Tienen, kunnen we het gebruik van de capaciteit van ons energiezuinig bedrijfsgebouw optimaliseren, en prijsstijgingen tijdens deze energiecrisis beperken.

 

We beseffen dat dit voor velen wat extra kilometers zijn, maar hopen dat jullie onze praktijk in Tienen toch komen opzoeken.

 

Vele groeten,

 

Jan, Rogier, Laure en Jolien