Waarom kiezen voor Steunzoolpunt?

Kwaliteit en duurzaamheid voorop!

Onze grootste drijfveer is dat we onze patiënten zo goed mogelijk willen helpen. We nemen tijd voor onze patiënten en we zetten ons in om op zoek te gaan naar betere productietechnieken en materialen. Tegelijkertijd houden we onze voetafdruk zo klein mogelijk.

Ganganalysecentrum en productieatelier Steunzoolpunt in Tienen

Ons bedrijf

Na tientallen jaren voor grote bedrijven te hebben gewerkt, besloot Jan dat hij geloofde in een andere aanpak, waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. In 1996 richtte hij zijn eigen bedrijf op. Later stapten zijn zoon Rogier en zijn dochter Laure mee in het bedrijf. 

 

atelierO

Naast steunzolen, maken we ook orthesen. Ook hier zijn we gespecialiseerd in volledig maatwerk.

 

Persoonlijk

De opmeting en de productie gebeuren volledig in eigen atelier, zodat we elke stap kunnen opvolgen.

Geëngageerd

We putten erg veel voldoening uit het helpen van onze patiënten. Dit is onze grootste drijfveer om te streven naar kwaliteit.

Vakbekwaam

We kunnen terugvallen op jarenlange ervaring. We scholen ons bij in de nieuwste ontwikkelingen in ons vak.

Rogier

Orthopedisch technoloog

”Doordat we de productie ook volledig zelf doen, kunnen we de steunzolen voor elke patiënt volledig op maat ontwerpen. Het geeft voldoening om mensen te kunnen helpen die al lang op zoek zijn naar een oplossing.”

Laure

HANDELSINGENIEUR

“Ik zorg ervoor dat Rogier en Jan zich volledig kunnen concentreren op het verder helpen van de patiënten.  De bestellingen, de afspraken, de website, … zijn mijn taak. Als je ons belt, kom je meestal ook bij mij terecht.”

Jan

Orthopedisch technoloog

“Al 20 jaar ben ik er mee bezig om de kwaliteit van onze steunzolen te verbeteren.  Doordat we ook orthesen maken, beschikken we over een breed assortiment van materialen en productietechnieken.”

Nieuws

Steunzoolpunt Lubbeek verhuist naar Tienen

In september 2016 opende Steunzoolpunt Lubbeek de deuren op de Diestsesteenweg in Lubbeek.
Drie jaar later mochten we een tweede praktijk inrichten, naast ons productieatelier in Tienen. 

 

Door de stijgende vraag naar steunzolen op maat in Tienen hebben we de voordelen van de ligging naast ons productieatelier naar waarde leren schatten.
We kunnen onze patiënten sneller helpen, hebben meer flexibiliteit in onze agenda, en correcties kunnen meestal meteen worden uitgevoerd.
Omdat we i
n Lubbeek niet dezelfde kwaliteit op het vlak van service kunnen waarmaken, hebben we besloten om de praktijk van Lubbeek ook naar Tienen te verhuizen. 
 

De energiecrisis heeft ons nu nog een bijkomende reden gegeven. Door volledig in te zetten op de groei in Tienen, kunnen we de capaciteit van ons energiezuinig bedrijfsgebouw optimaliseren, en prijsstijgingen tijdens deze energiecrisis beperken.

 

We beseffen dat dit voor sommige patiënten voor wat extra kilometers zorgt, maar we zijn blij dat verschillende onder jullie reeds de weg tot op de Esperantolaan 7 in Tienen gevonden hebben.

Steunzoolpunt wordt HIB'er van het jaar

Elk jaar selecteert Unizo een HIB’er van het jaar, een Belgische producent waar nog echt vakmanschap aan bod komt. Steunzoolpunt werd verkozen tot winnaar Handmade In Belgium van 2019.

Meer dan 250 bezoekers op Open Bedrijvendag

In oktober 2019 mochten we meer dan 250 bezoekers verwelkomen in ons nieuw ganganalysecentrum.

Ambassadeur van het elektrisch autodelen

Om als bedrijf een steen bij te dragen aan een duurzaam mobiliteitsbeleid, zetten we ons mee in voor het project Testrijders van Bond Beter Leefmilieu.